ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

logo

 
   
 
 

Φρεάτια και Όμβρια Ύδατα

Τα νερά της βροχής συγκεντρώνονται σε μεγάλους υπόγειους αγωγούς (αγωγοί ομβρίων) οι οποίοι καταλήγουν τελικά στη θάλασσα. Τα νερά αυτά φτάνουν στους αγωγούς ομβρίων μέσω των φρεατίων υδροσυλλογής που υπάρχουν στους δρόμους, δίπλα στα ρείθρα των πεζοδρομίων κι έχουν για καπάκι μία σχάρα. Τα βουλωμένα φρεάτια προκαλούν τις πλημμύρες στους δρόμους, μετά από τις βροχοπτώσεις...

.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ  ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ κλπ - ΠΡΟΛΗΨΗ

Οι πολυκατοικίες και  γενικότερα όλα τα κτίρια που  ζούμε  και εργαζόμαστε, λειτουργούν και αυτά μαζί μας,  επέρχεται λοιπόν  και γι' αυτά  η φθορά τού χρόνου. Δυστυχώς  όμως τα περισσότερα κτίρια και ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα,  δεν  είχαν μέχρι τώρα την κατάλληλη συντήρηση, όχι  μόνο στον τομέα της αποχέτευσης αλλά και γενικότερα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κτίρια που έχουν συμπληρώσει 20-25 χρόνια  λειτουργίας να αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα (αποχετευτικό, υδραυλικά, ηλεκτρικά, ασανσέρ, λέβητας κ.α). Πολλές φορές οι πελάτες μας λένε την κλασική  ερώτηση «εμείς είμαστε εδώ 30 χρόνια και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα».

Ένα αυτοκίνητα όταν το αγοράσουμε καινούργιο το προσέχουμε και του κάνουμε τα service που λέει ο κατασκευαστής, αν το αφήσουμε και αυτό όχι 25 αλλά 5 χρόνια χωρίς φροντίδα μάλλον θα πάμε για άλλη μηχανή. Δυστυχώς το δεύτερο γίνεται και με τα κτίρια, παρ'όλο που η αξία τους  είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός συμβατικού αυτοκινήτου.

αποφράξεις αποχετεύσεων αττικής

Tα παραπάνω, είναι μία μικρή εισαγωγή, για να καταλάβετε είτε σαν επισκέπτες (ενδιαφερόμενοι και μη), είτε σαν διαχειριστές ή ιδιοκτήτες, ότι  τα κτήρια που ζούμε χρειάζονται συντήρηση, όχι μόνο όταν αρχίσουν τα προβλήματα, αλλά πριν τα παρουσιάσουν.

ΜΕΡΙΚΕΣ  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΑΣ

Ανάλογα με τα διαμερίσματα, την παλαιότητα και τη χρήση τού κτιρίου να καλείτε ένα συνεργείο  αποφράξεων μία έως δύο φορές το χρόνο προληπτικά.

Αν η αποχέτευση έχει  ήδη πρόβλημα  περισσότερες από δύο ή τρείς φορές το χρόνο προτιμήστε τη λύση της μηνιαίας συντήρησης Είναι οικονομικότερη και  θα δείτε τα αποτελέσματά της μεσοπρόθεσμα.

Να προτιμάτε πάντα  για την συντήρηση  επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων με σύγχρονα μηχανήματα  και όχι υδραυλικούς, καλοθελητές, ειδήμονες  και διάφορους 'ειδικούς'...

Αποφράξεις Αντώνιος Γεράκης , Copyright 2005-2010 © All rights reserved, www.agerakis.gr

Web Desing & SEO performed by Searchology.gr

banner